TAWI AB

Villkor för Deals

Tänk på att våra Deals bara kan köpas på själva mässan och det är först till kvarn som gäller så vänta inte för länge om du hittar något du gärna vill ha. Vi reserverar oss för ev. slutsålda varor samt ev. tryckfel, pris- och valutakursförändringar, konstruktions-, sortiments.- och andra förändringar som kan uppstå.

Denna webbplats är en marknadsplats som samlar mässerbjudanden från utställare. Respektive utställare är ensamt ansvarig för de mässerbjudanden som finns tillgängliga. Har du frågor kring någon av Dealsen, så ska du vända dig till den leverantör som har erbjudandet. Alla leverantörer finns representerade inne på mässan där du kan få support eller ta del av deras erbjudanden.

Svenska Mässan säljer inga produkter utan erbjuder möjligheten att jämföra för att du skall hitta det som passar dig bäst. Alla bokningar sker hos respektive arrangör under mässan. Vi arbetar för att ha så aktuell information om priser och produkter som möjligt. Svenska Mässan kan inte garantera att information är korrekt och tar heller inte på sig ansvar för eventuella förluster, kostnader eller skador som kan uppkomma vid användandet av denna tjänst. Svenska Mässan tar inget ansvar för innehållet i mässerbjudandena, då de till fullo ägs och innehas av respektive leverantör.